NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over Hairblitz, de kapsalon en de nieuwste producten!

NIEUW: Keratine Plus Gold

zaterdag 25 september 2016

Vanaf nu beschikbaar bij Hairblitz: De Keratine Plus Gold behandeling!

Keratine Plus Gold van Jean Paul Myne is een combinatie van botanisch en organische extracten. Door deze behandeling verandert krullend, kroes en/of volumineus haar in glanzend, zacht en zichtbaar gezond haar. Zelfs na veelvuldig wassen. Jean Paul Myne bewijst dat het mogelijk is. Het beschermt je haar tegen vocht van buitenaf zoals regen. Keratin Gold Plus bevat geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde.

Bel met de kapsalon om kom langs voor meer informatie!


FIJNE FEESTDAGEN

zaterdag 19 december 2015

De komende week staat het team van HAIRBLITZ natuurlijk weer voor u klaar om met een prachtige coupe te gaan genieten van de kerstdagen! Wij zijn maandag t/m woensdag open volgens het reguliere rooster, donderdag passen wij onze werktijden aan van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Namens HAIRBLITZ KAPSALON hele fijne feestdagen!!!


Opvallen in de decembermaand:
Hair tattoo by EugÈne Perma

woensdag 2 december 2015

In deze donkere dagen van december pakken we graag uit. En dat kan met een leuke noviteit van Eugène Perma: BLUSH SPRAY, de tattoo voor je haar!

De Blush Spray is een 75 ml spuitbus, verkrijgbaar in de kleuren turquoise, roze en zilver metallic. Een spuitbus is goed voor ongeveer 10 tattoos. Na een paar keer borstelen of één keer wassen is de tattoo uit je haar. Bij elke spuitbus ontvang je twee sjablonen (zie onderstaande foto).

Wil je ook deze Kerst een spectaculaire indruk maken met een mooie hair tattoo, kom dan langs in de winkel en haal je eigen spuitbus voor slechts € 8,95 inclusief twee sjablonen.

Bel voor meer informatie met ons op nummer 020 - 64 78 180 of stuur ons een e-mail via ons .


NIEUW!!! DIVA wartmeborstel

zaterdag 3 oktober 2015

De Diva Professional Styling Warmteborstel Ionic Thermal 40mm is een fantastische borstel waarmee u niet alleen mooie krullen of golven in het haar kan creëren, maar ook nog eens prachtig volume. Altijd al zo’n prachtig volumineus golvend kapsel willen hebben? Dan is dit uw tool!

Deze warmteborstel is keramisch en bevat ook nog eens Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine. Deze speciale technologie zorgt ervoor dat het resultaat ultra glanzend, pluisvrij en glad zal zijn met een professionele finish. Deze Diva Warmteborstel�kan gebruikt worden om het haar mee te stylen, zoals het creëren van krullen, golven of beweging in het haar. Daarnaast kan deze keramische warmteborstel ook gebruikt worden in combinatie met een föhn om het haar nog sneller te drogen. Deze borstel bevat de speciale Ionic Technologie dat ervoor zorgt dat het haar nog gladder en glanzender is.


Mooie acties van KÉrastase

zaterdag 27 juni 2015

Als dealer van Kérastase heeft Hairblitz twee mooie acties op het moment:

  • Bij aankoop van een Réflection-masker (voor gekleurd haar) ontvangt u nu uw shampoo cadeau - zolang de voorraad strekt
  • Bij aankoop van twee producten uit de Soleil-productlijn ontvangt u de CC crème cadeau - actie tot en met 31 juli 2015


Toppers 2015

dinsdag 26 mei 2015

Net als voorgaande edities, is ook dit jaar Ria weer elke avond aanwezig bij de 'Crazy Summer'-editie van de Toppers. Onder het imposante podium maakt zij deel uit van het team dat zorgt dat Topper Gerard Joling goed voor de dag komt op het podium.


Mooie donatie door klant

dinsdag 29 april 2015

Na lang sparen heeft onze klant haar gedoneerd aan het goede doel, zodat mensen die het nodig hebben een mooi haarstuk kunnen hebben. Ondanks de donatie ook met een mooie coupe de deur uit. Bedankt voor je inzet!


LuIzenafstotende lotion

woensdag 11 maart 2015

In deze periode van het jaar worden alle kinderen op de basisscholen weer gecontroleerd op één van die veel voorkomende problemen van de schoolgaande kinderen: LUIZEN!

Eugene Perma heeft daar speciaal Cycle Vital Kids Luizenafstotende lotion ontwikkeld. De lavandel heeft een anti-bacteriële, schimmeldodende werking en ook uitstekende verzachtende en ontspannende eigenschappen. Dankzij het conditionerende actief is de lotion zeer makkelijk uit te spoelen.

De luizen afstotende lotion is bij Haiblitz verkrijgbaar in flessen van 150 ml en zijn dermatologisch getest.


Nieuwe website

dinsdag 17 februari 2015

Vanaf vandaag is er een nieuwe website, met naast het laatste nieuws, ook informatie over de door Hairblitz gevoerde producten, mogelijkheden op het gebied van haarstyling en -kleuring. Kom regelmatig terug en blijf op de hoogte!