DIVA RADIANT

De Diva Radiant Warmteborstel Ionic Thermal is een fantastische borstel waarmee u niet alleen mooie krullen of golven in het haar kan creëren, maar ook nog eens prachtig volume. Altijd al zo’n prachtig volumineus golvend kapsel willen hebben? Dan is dit uw tool! Verkrijgbaar in diameter 30 en 40 mm.

Deze warmteborstel is keramisch en bevat ook nog eens Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine. Deze speciale technologie zorgt ervoor dat het resultaat ultra glanzend, pluisvrij en glad zal zijn met een professionele finish. De Diva Radiant kan gebruikt worden om het haar mee te stylen, zoals het creëren van krullen, golven of beweging in het haar. Daarnaast kan deze keramische warmteborstel ook gebruikt worden in combinatie met een föhn om het haar nog sneller te drogen. Deze borstel bevat de speciale Ionic Technologie dat ervoor zorgt dat het haar nog gladder en glanzender is.

De borstel kost € 72,75 en in verkrijgbaar in de kapsalon. Wij bieden ook de mogelijkheid om hem via ons thuis te laten bezorgen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail, info@hairlbitz.nl.

 

TERUG NAAR OVERZICHT VAN PRODUCTEN